+381 32 341 852

O nama

Caffe Prolece

Caffe restoran Proleće

Caffe restoran Proleće nalazi se u centru grada Čačka. Objekat je, od davnina, omiljeno mesto za boravak Čačana svih generacija. Nakon poslednjeg procesa renoviranja, 2018.godine, naše „Proleće“ postaje sinonim jedinstvene i originalne ugostiteljske ponude. Jedinstven eksterijer i stil industrijskog dizajna enterijera izazvao je najpozitivnije inpresije naših gostiju.

Kapacitet caffe restorana „Proleće“ je 90 mesta. Unutrašnjost objekta podeljena je u dva nivoa. Prizemni deo u kome dominira zeleni cvetni aranžman i velelepni otvoreni šank, a posebno je atraktivna galerija restorana sa koje se pogled prostire na centar grada Čačka. Letnja bašta predstavlja kultno i omiljeno mesto boravka naših gostiju tokom sezone proleće/jesen.

Na početku dana jedinstvena kafa i doručak, na sredini dana savršen ručak i dessert, a na kraju veče koja se može završiti uz najfiniji zalogaj italijanskih specijaliteta.

Restoran „Proleće“ je idealno mesto gde ćete popiti svoju prvu i najbolju jutarnju kafu, pojesti kvalitetan doručak ili pak rezervisati mesto za posloni/porodični ručak ili večeru. Za sladokusce imamo posebnu ponudu origanilnih desserata pripremljenih po recepturama najprestižnijih kuvara, a sve pripremamo sami „home made“.

U našem restoranu možete izabrati tradicionalni ili internacionalni doručak, ručati specijalitete iz čije ponude izdvajamo bifteke, rebarca u B&B sosu, piletinu na „Jelički način“, specijalitete od ćuretina, a za večeru preporučujemo specijalitete Italijanse kuhinje: paste, pizze, obrok salate. Vodimo se motom „Živi zdravo, jedi domaće i kvalitetno“, shodno tome pored širokog izbora alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, posebno u prepodnevnim satima preporučujemo naše prirodno ceđene mix sokove.

Uspeh našeg poslovanja čine naši zaposleni. Mlad tim kvalitetnih ljudi, koji su učili od najboljih. Edukovano, profesionalano i ljubazano osoblje učiniće Vaš boravak u našen restoranu nezaboravnim. A kada probate naše specijalitete i osetite savršen spoj ukusa, sigurni smo da ćete biti inpresionirani.

Posetite nas

u Proleću ste uvek dobrodošli...
Kako do nas? Kontaktirajte nas